Akcija: Kupimo deci jedrilicu

Jedriličarski klub Reful zahvaljuje svim ljudima dobre volje, koji su u nedelju 29. novembra 2015. god.na donatorskoj veceri, svojim donacijama doprineli prikupljanju dela sredstava za kupovinu čamca klase “optimist”, mladim takmičarima koji su uspešno završili školu jedrenja i krenuli u takmičarske vode.
Organizacija večeri ovakvog tipa bila je preko potrebna našem klubu, koji je pored obaveze organizacije dve regate na listi Jedriličarskog saveza Srbije i drugih troškova vezanih za učešće naših takmičara na regatama za državno prvenstvo, Evropsko prvenstvo i Balkanijadu, zbog izostanka sredstva dodeljivan ih sportskim klubovima od strane lokalnog ministarstva sporta. Sve aktivnosti bili smo prinudjeni da finansiramo sopstvenim sredstvima i uz pomoć Pokrajine(odlazak na evropsko prvenstvo).U želji da omogućimo deci zainteresovanoj za jedrenje koja su sa velikim entuzijazmom završila našu Školu jedrenja, da u narednoj sezoni počnu sa redovnim takmičenjima (a to ćemo biti u mogućnosti samo kupovinom takmičarskog broda),organizovali smo Donatorsko veče.
Donatorsko veče na kome su prikupljana sredstva održano je u prostorijama kluba “Castrum” uz prisustvo donatora, takmičara i članova , kao i prijatelja jedriličarskog kluba “Reful” u prijatnoj atmosferi koju su upotpunili Saša Timer, Marko Žigmanović, kao i članovi Joci benda, kojima ovom prilikom zahvaljujemo na donaciji dobrih vibracija, odlične muzike i savršenog raspoloženja.
U ovakvoj atmosferi dodeljene su diplome mladim nadama jedrenja, koji su završili školu jedrenja i zahvalnice za nesebičnu podršku, svim prijateljima kluba bez čije pomoći organizacija regata i takmičarska sezona, ne bi bila ovako uspešna.
Akcija kupimo deci Jedrilicu nije završena sa donatorskom večeri, ona će trajati sve dok ne kupimo jedrilicu .
Za sve one koji na našu žalost nisu uspeli da svojim prisustvom uveličaju naše donatorsko veče, donacije mogu dati uplatom na žiro račune:
JK Reful OTP banka 32-59500700028389-97
Eurobank Zlatko Buljovcic 250-2150002031500-30